Gemeente Visit Geraardsbergen

Schitterend Geraardsbergen

Wie doet er mee met de kerstmarkt?

Zaterdag 8 en zondag 9 december 2018 organiseert het stadsbestuur opnieuw de jaarlijkse kerstmarkt. Verenigingen, scholen, handelaars en particulieren kunnen een chalet huren en hun kerstwaar verkopen. 

We stellen 30 houten chalets ter beschikking, die voornamelijk bedoeld zijn voor standhouders die kerstartikelen aanbieden. Hoe ambachtelijker, hoe liever! Wil je alcohol verkopen? Hou er rekening mee dat slechts een op de drie standhouders hier toestemming voor krijgt. Hoe de toewijzing verloopt, communiceren we nog. Voor gezellige aankleding en randanimatie zorgen wij!

Standgeld:

  • Caritatieve organisaties en scholengemeenschappen: € 50 waarborg, standplaats zelf is gratis.
  • Sociaal-culturele, jeugd- en sportverenigingen: € 100 (€ 30 standplaats en € 70 waarborg).
  • Particulieren en handelaars: € 200 (€ 50 standplaats en € 150 waarborg).

Selectie:

In het geval dat er meer aanvragen komen dan er beschikbare plaatsen zijn, houden we rekening met eerdere deelnames en het voorgestelde aanbod (zie ook beperking op alcohol).

  • Aanbod: We streven naar een divers aanbod, met voorkeur voor geschenkartikelen en ambachtelijke/zelfgemaakte items. Demonstraties zijn zeker welkom.
  • Alcohol: Van de 30 plaatsen zijn er maximum 10 standen met verkoop van alcohol toegelaten. Wil je graag alcohol aanbieden maar kan je die eventueel schrappen, vermeld dit dan zeker bij de inschrijving om zo meer kans te maken.

Interesse of vragen? Neem contact op met de dienst Toerisme via 054 43 72 89 of toerisme@geraardsbergen.be

Deel deze pagina

Dienst Toerisme

Markt z/n 9500 Geraardsbergen Tel.054 43 72 89 toerisme@geraardsbergen.be

Vandaag

open 10.00-17.00 uur

Morgen

open 10.00-17.00 uur

Volg ons