Gemeente Visit Geraardsbergen

Schitterend Geraardsbergen

Het tweede weekend van december gaan de belletjes rinkelen! Van vrijdag 8 tot zondag 10 december openen scholen, verenigingen, goede doelen en particuliere verkopers hun chalets en tenten om lekkere hapjes, warme dranken en allerlei geschenkjes aan te bieden.

Behalve de gezellig aangeklede tentjes en chalets kan je ook wat entertainment verwachten. De sfeer wordt gezet met de onmisbare kerstmuziek, daarnaast voorzien we ook animatie en zelfs een ijspiste op de Markt.

Maar niet enkel de Markt of het Stationsplein delen in de eindejaarsvreugde. Ook de winkelstraten in het centrum worden feestelijk versierd, zo wordt Geraardsbergen ondergedompeld in een prettige kerstsfeer.

Zoek je nog een leuk eindejaarsgeschenk of kriebelt de gedachte aan een warme Gluhwein of een dampende kop chocomelk? Zak dan vanaf 8 december naar het centrum en vier gezellig mee!

PROGRAMMA: 

IJSPISTE: 
Van 8 december tot 7 januari opent het winterdorp opnieuw zijn deuren. Het dorp met ijspiste is dagelijks open van 10 tot 22 uur,
de chalets van 14 tot 22 uur. Toegang is gratis, de ijspiste is betalend.

KERSTMARKT: 
Kom van 8 tot 10 december gezellig keuvelen tussen de kraampjes, zoek artisanale geschenkjes voor onder de kerstboom of proef van heerlijke streekproducten. Voor ieder wat wils! 

LATE NIGHT SHOPPING: 
Op vrijdag 15 december kan je extra lang shoppen en flaneren van winkel naar winkel, allemaal even mooi gedecoreerd. Tussendoor een hapje eten en genieten van een heerlijk glas. Geweldig gezellig, toch?

KOOPZONDAGEN: 
Op zondag 10, 17, 24 en 31 
december kan je in het centrum van Geraardsbergen terecht voor je laatste cadeaus en feestbenodigdheden. 

Geraardsbergen schittert weer tijdens de koude, maar oh zo gezellige decembermaand!

 

Deel deze pagina

Dienst Toerisme

Markt z/n 9500 Geraardsbergen Tel.054 43 72 89 toerisme@geraardsbergen.be

Vandaag

open 10.00-17.00 uur

Morgen

open 10.00-17.00 uur

Volg ons