Gemeente Visit Geraardsbergen

Distilleerderij Acker & Go

Uitbaters Alfred en Hilde besloten het levenswerk van Alfreds overgrootvader nieuw leven in te blazen. Hij had een stokerij in Lochristi tot aan de Eerste Wereldoorlog. Het koper werd opgeëist door de bezetter en het enige wat nog over bleef was een alcoholmeter uit 1897. 

In 2016 richtten Alfred en Hilde Acker & Go Distillery op. Naast de heropleving van de familiegeschiedenis wouden ze een oplossing bieden aan de overproductie van fruit en andere grondstoffen via destillatie. Een combinatie van oude traditie en nieuwe technieken. 

Ben je benieuwd hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Je kan de distilleerderij bezoeken en wordt er hartelijk ontvangen voor een rondleiding met degustatie. Tijdens het bezoek tonen ze het ambachtelijk productieproces van hun huisgemaakte gin, likeuren, wodka, rum, mescal, calvados, ...

Acker & Go produceert dranken op basis van zoveel mogelijk inheemse grondstoffen, alsook in de Vlaamse Ardennen geproduceerde producten.

Ben je op zoek naar een verrassend relatiegeschenk? Of wil je een favoriete smaak uitpuren tot een verfrissende gin of likeur? Alfred & Hilde gaan graag aan de slag met jouw persoonlijk project!

Deel deze pagina
Dienst Toerisme
Markt z/n 9500 Geraardsbergen Tel.054 43 72 89 toerisme@geraardsbergen.be
Vandaag
open 10.00-16.00 uur
Morgen
open 10.00-16.00 uur
Volg ons