Gemeente Visit Geraardsbergen

Maart

Zondag 18 maart, De Spiraal, 10 tot 18 uur, 3 euro

Volg de sympathieke rover Ras-de-Piek op een boeiende speurtocht naar het Geraardsbergen van de donkere middeleeuwen. Families, scholen en andere speurneuzen kunnen hun hart ophalen aan allerlei leuke vragen en opdrachten. De tekeningen zijn gemaakt door Matthias Cruyssaert en Peter Brutin. De stripzoektocht is gratis te verkrijgen in het infokantoor Visit Geraardsbergen vanaf zondag 18 maart 2018.

Op dezelfde dag wordt tijdens het Stripfestival de limited edition voorgesteld en verkocht. Deze luxe-editie is meer dan alleen een hardcover van de zoektocht, ook de eerste schetsen zijn erin opgenomen. Haast je, er zijn maar 200 exemplaren beschikbaar! De limited edition zal verkocht worden aan 15 euro.

De zoektocht van Palmerijn en Rosafiere

Palmerijn en Rosafiere zijn twee kinderen die tijdens een boodschap een verkeerde weg inslaan en verdwalen in Geraardsbergen. Tijdens hun zoektocht naar huis komen ze bekende "Giesbaargse" plaatsen en figuren tegen en leren ze typische gebruiken kennen. Er zijn ook raadsels op te lossen, maar brengen de oplossingen hen dichter bij huis? De reuzen van Geraardsbergen weten misschien raad.

Praktische info

Stripfestival: zondag 18 maart 2018, 10u tot 18u, De Spiraal

Toegang: 3 euro 

 

Deel deze pagina

Dienst Toerisme

Markt z/n 9500 Geraardsbergen Tel.054 43 72 89 toerisme@geraardsbergen.be

Vandaag

open 10.00-17.00 uur

Morgen

open 10.00-17.00 uur

Volg ons