Gemeente Visit Geraardsbergen

Kerstmarkt 2023

We dompelen de Markt opnieuw onder in kerstsfeer op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december. Kom gezellig keuvelen tussen de kraampjes, zoek artisanale geschenkjes voor onder de kerstboom en proef van onze heerlijke streekproducten. Voor ieder wat wils!

Openingsuren: 

Vrijdag 8 december: 19 tot 23 uur 
Zaterdag 9 december: 14 tot 23 uur 
Zondag 10 december: 14 tot 22 uur 

Programma: 

TBA 

Zelf deelnemen? 

Wil je graag een chalet uitbaten? 

Standgeld

  • Een standplaats kost 75 euro (ongeacht welke soort vereniging of vzw).
  • Indien men de goedkeuring krijgt tot het schenken van alcoholische dranken voor consumptie zal een forfait van 25 euro per standplaats worden gerekend.
  • Indien men de goedkeuring krijgt voor een hoger elektriciteitsverbruik dan de voorziene 3.500 Watt zal een forfait van 25 euro per standplaats worden gerekend.

Waarborg

De verplichte waarborg per standplaats bedraagt 100 euro. De waarborg wordt na afloop van het evenement teruggestort op de rekening vermeld op het inschrijvingsformulier, tenzij deze geheel of gedeeltelijk wordt ingehouden. 

Selectie

De toewijzing van een stand houdt in de eerste plaats rekening met het aanbod en de aankleding van een stand omdat dit zorgt voor gezelligheid en sfeer, maar ook met vroegere deelname en de volgorde van de ontvangen aanvragen. De selectie van de kandidaten wordt goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen.

Alcohol

Van de ter beschikking gestelde plaatsen mag maar 1/3 alcohol verkopen. Wil je graag alcohol aanbieden maar kan je die eventueel schrappen, vermeld dit dan zeker bij de inschrijving.

Meer info: tine.vantrimpont@geraardsbergen.be 

Deel deze pagina
Dienst Toerisme
Markt z/n 9500 Geraardsbergen Tel.054 43 72 89 toerisme@geraardsbergen.be
Vandaag
open 10.00-16.00 uur
Morgen
open 10.00-16.00 uur
Volg ons