Gemeente Visit Geraardsbergen

Concert voor de vrede

Op Paasmaandag 18 april 2022 organiseert Lokaal Bestuur Geraardsbergen om 20 uur een Concert voor de Vrede in de Sint-Bartholomeuskerk op de markt. De opbrengst van het concert gaat integraal naar de ondersteuning van Oekraïense vluchtelingen.

Musici van de Opera van Vlaanderen, waarin zowel Russische als Oekraïense leden actief zijn, zangeres Isabelle Eisenstein en organist Antoine Tronquo van de Geraardsbergse kunstacademie bundelen de krachten om samen te musiceren tegen de oorlog en voor de vrede.

“De vreselijke beelden van de oorlog in Oekraïne laten niemand onberoerd. Het Lokaal Bestuur van Geraardsbergen doet er alles aan om de Oekraïense burgers die op de vlucht zijn warm te onthalen in onze eigen stad. Ook vanuit de Cultuurdienst willen wij ons hart openstellen en ons steentje bijdragen. Met muziek die verzacht, verbindt en emotioneert”, geeft schepen van Cultuur Ann Panis mee.

Tickets en steunkaarten
Tickets kosten 20 euro. Bestellen kan via www.ccdeabdij.be of telefonisch op 054 43 72 61. Er is ook mogelijkheid tot het aankopen van steunkaarten. Een steunkaart van 5 euro kan aangekocht worden in het Toeristisch Infokantoor Visit Geraardsbergen.

Deel deze pagina
Dienst Toerisme
Markt z/n 9500 Geraardsbergen Tel.054 43 72 89 toerisme@geraardsbergen.be
Vandaag
open 10.00-17.00 uur
Morgen
open 10.00-17.00 uur
Volg ons