Gemeente Visit Geraardsbergen

Schoenmakerij Varagone

Vincenzo Varagone leerde in 2005 de kneepjes van het vak van Noël Cauwel, een schoenmaker met meer dan 40 jaar ervaring. Noël is een echte meester in zijn vak en gaf zijn jarenlange kennis door aan Vincenzo, die 13 jaar in de zaak werkte. In december 2019 sprong Vincenzo in het diepe en begon zijn eigen zaak Schoenmakerij Varagone. De passie en de jarenlange ervaring als schoenmaker kon hij namelijk niet achter zich laten.

Je kan bij Vincenzo terecht voor herstellingen van schoenen, handtassen, rugzakken en lederwaren. Uniek is dat hij ook ritsen van kleine en grote lederwaren herstelt en stikwerken uitvoert om schoenen, tassen en rugzakken te herstellen. Ook voor het opkuisen, kleuren of verven van schoenen en lederwaren of het stikken van patches op vesten en rugzakken ben je bij hem aan het juiste adres. 

In de winkel kan je ook nummerplaten, courante sleutels en veiligheidssleutels laten bijmaken en cilinders, onderhoudsproducten en lederwaren aankopen. Misschien heb je wel een bot mes of een botte schaar liggen in de schuif? Dan kan je dit tegen een scherpe prijs laten slijpen.

Heb je een vraag of iets dat hersteld moet worden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Vincenzo voor vrijblijvend en eerlijk advies!

Deel deze pagina
Dienst Toerisme
Markt z/n 9500 Geraardsbergen Tel.054 43 72 89 toerisme@geraardsbergen.be
Vandaag
open 10.00-16.00 uur
Morgen
open 10.00-16.00 uur
Volg ons